Heb je nood aan een betrouwbare huishoudhulp in de provincie Antwerpen. Kies dan voor een samenwerking met dienstenchequebedrijf Perfectie @ Home. Contacteer ons en wij stellen binnen de 48 uur een huishoudhulp voor. Wij beschikken in de provincie Antwerpen over 7 kantoren en 11 regioverantwoordelijken zodat we iedereen op elke locatie de juist huishoudhulp kunnen aanbieden. Bovendien rekenen wij géén bijkomende administratieve kosten aan voor de prestaties van jouw huishoudhulp. Binnen de provincie Antwerpen zijn we op dat vlak vrijwel de enige uitzondering.

Iedereen die in de provincie Antwerpen een betrouwbare huishoudhulp zoekt, kunnen wij helpen. Wij maken er een absolute erezaak van om elke aanvraag binnen de 48 uur te beantwoorden met een gepast voorstel. 

De huishoudhulp die jij zoekt

De grote kracht van Perfectie @ Home zit in de talrijke gemotiveerde en betrouwbare huishoudhulpen die voor ons werken. Elke huishoudhulp krijgt de vereiste ondersteuning door één van onze regioverantwoordelijken. Bovendien zorgen we voor de nodige opleidingen zodat onze medewerkers perfect weten hoe ze een huis moeten poetsen. De regioverantwoordelijken zijn meteen ook het persoonlijke aanspreekpunt voor jou als klant, waardoor ze de perfecte tussenschakel vormen. Bij ziekte of vakantie van je huishoudhulp krijg je altijd een voorstel voor tijdelijke vervanging.

Jouw huishoudhulp in de provincie Antwerpen

Overal in de provincie Antwerpen kan je op ons rekenen voor een huishoudhulp. Wij beschikken over 7 kantoren en 11 regioverantwoordelijken om zowel onze klanten in de stad Antwerpen, de stadsrand als de Antwerpse Kempen perfect van dienst te zijn.

Ook strijkdienst

Naast huishoudhulp bieden wij in de volledige provincie Antwerpen ook een strijkdienst aan. In al onze kantoren kan je jouw wasgoed binnenbrengen en opnieuw ophalen. Ook onze strijkdienst kan je fiscaal voordelig uiterst betalen met dienstencheques.
Poetshulp met dienstencheques

Betrouwbare en vaste poetshulp gezocht

Zoek je een professionele, betrouwbare en ervaren huishoudhulp? Jouw zoektocht eindigt hier. Wij leveren topkwaliteit en perfectie! Onze huishoudhulpen ondergaan een strenge selectie en uitgebreide training, en hun werk wordt voortdurend gecontroleerd. Zo verzekeren wij dat jouw woning altijd brandschoon is, precies zoals jij het wil.