Het verhaal van Perfectie @ Home | Perfectie @ Home

Over ons

Het verhaal van Perfectie @ Home begon in 2011.

Toen nam Bart Valgaeren het bedrijf over van zijn broer. Zijn doel was simpel; dé referentie worden op het vlak van poetshulpen in de regio Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant. Om deze ambitieuze doelstelling kracht bij te zetten, werd de bestaande groei ondersteund door enkele overnames. Ondertussen telt Perfectie @ Home zes locaties.

Ondanks deze groeidoelstellingen werd de klantentevredenheid nooit uit het oog verloren. We investeren continue in onze mensen. Zo garanderen we een zorgeloze strijk– en poetservaring. Met een gemiddelde tevredenheidsscore van 96% mogen we gerust zeggen dat we in dit opzet geslaagd zijn.

Zo verloopt onze samenwerking

Bij nieuwe klanten geven we graag meer informatie over het systeem van dienstencheques. Hoe gaat dit in zijn werk? Wat zijn de voordelen? We beantwoorden al jouw vragen.

Daarna volgt een huisbezoek. We komen langs om je wensen en noden te bespreken. Zijn er bepaalde aandachtspunten, dan houden we hiermee rekening tijdens het poetsen.

Je bepaalt zelf wanneer we langskomen. Wekelijks of tweewekelijks op vaste tijdstippen? Voor een korte periode omdat je job teveel tijd vraagt? De keuze is aan jou.

Nieuwe medewerkers die aan de slag gaan, worden de eerste dagen begeleid door een ervaren poetshulp. Op deze manier ben jij als klant zeker dat het eindresultaat altijd piekfijn in orde is.

Is je vaste poetshulp tijdelijk afwezig, bijvoorbeeld door ziekte? Dan zullen we zelf een vervanging voorstellen. We laten jou dus niet in de kou staan.

Goed om te weten; bij Perfectie @ Home combineer je eenvoudig een poetshulp met een strijkdienst. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Wil je ook Perfectie @ Home?

Je krijgt binnen de 24 uur een reactie van ons.