Over ons

Een verhaal van... Perfectie!

Welkom bij Perfectie @ Home, uw betrouwbare partner poetshulp met dienstencheques. Wij maken uw woning stralend schoon.
Poetshulpen
0
Klanten
0
Kantoren
0
Strijkateliers
0

Via dienstencheques een vaste en betrouwbare huishoudhulp.

Samenwerken met Perfectie @ Home

Hoe verloopt onze samenwerking?

1. Hoe werken dienstencheques

Bij nieuwe klanten geven we graag meer informatie over het systeem van dienstencheques. Hoe gaat dit in zijn werk? Wat zijn de voordelen? We beantwoorden al jouw vragen.

2. Wij luisteren naar jouw wensen

Daarna volgt een huisbezoek. We komen langs om je wensen en noden te bespreken. Zijn er bepaalde aandachtspunten, dan houden we hiermee rekening tijdens het poetsen.

3. Bepaal zelf wanneer we langskomen

Je bepaalt zelf wanneer we langskomen. Wekelijks of tweewekelijks op vaste tijdstippen? Voor een korte periode omdat je job teveel tijd vraagt? De keuze is aan jou.

4. Begeleiding door een coach

Nieuwe medewerkers die aan de slag gaan, worden de eerste dagen begeleid door een coach. Op deze manier ben jij als klant zeker dat het eindresultaat altijd piekfijn in orde is.

5. Wij voorzien altijd vervanging

Is je vaste poetshulp tijdelijk afwezig, bijvoorbeeld door ziekte? Dan zullen we zelf een vervanging voorstellen. We laten jou dus niet in de kou staan.

6. Poetshulp combineren met strijkdienst

Goed om te weten; bij Perfectie @ Home combineer je eenvoudig een poetshulp met een strijkdienst. Zo sla je twee vliegen in één klap.
Maak kennis met ons team

Meer dan 900 medewerkers

Inmiddels telt Perfectie @ Home meer dan 900 medewerkers. Ons team is erg divers, met poetshulpen van alle leeftijden en nationaliteiten. Onze mensen zijn onze grootste troef. Daarom spenderen we veel tijd aan de samenstelling van ons team, opleidingen en bijscholingen.

Sollicitatie

Het sollicitatiegesprek is de eerste kennismaken tussen jou en Perfectie @ Home. We kijken in eerste instantie of je een goede fit bent voor ons bedrijf – met de juiste motivatie en vaardigheden.

Opleiding

Ervaren poetshulpen kunnen vrijwel meteen aan de slag. Nieuwkomers krijgen een opleiding van 9 tot 18 uur. We leren je alle kneepjes van het vak.

Bijscholingen

Bij Perfectie @ Home investeren we continue je vaardigheden. Want stilstaan is achteruitgaan. Via bijscholingen leer je nieuwe producten en schoonmaaktechnieken kennen, zodat je elke uitdaging aankan.

Je thuis piekfijn in orde, zonder zorgen en keer op keer.

Kantoren

Hoofdkantoor

Kapelstraat 25
2540 Hove

Registreer je op de nieuwsbrief

© Copyright 2024 Perfectie at home – design by Avalanche