Het is niet altijd eenvoudig om in Antwerpen een geschikte ‘kuisvrouw’ te vinden. Bij Perfectie @ Home – actief in de hele provincie Antwerpen – verkiezen we de term huishoud- en poetshulp boven kuisvrouw. In elk geval hebben wij voor jou gegarandeerd een passende oplossing. Contacteer ons. Binnen de 48 uur mag je een voorstel voor een poetshulp verwachten. Als één van de uitzonderingen binnen de provincie Antwerpen, rekenen wij voor de prestaties van je poetshulp of kuisvrouw geen extra administratieve vergoedingen aan.

De zoektocht naar een geschikte kuisvrouw of poetshulp is in de provincie Antwerpen niet altijd even eenvoudig. Sterker zelf, binnen de 48 uur na je aanvraag mag je al een passend voorstel verwachten.

Tevredenheidscore van 96%

Onze klanten geven onze een tevredenheidscore van maar liefst 96%. De grote verdienste hiervoor ligt bij onze schitterende huishoudhulpen. Wij beschikken over een sterk team van gemotiveerde en uiterst betrouwbare medewerkers.

De meeste poetshulpen werken jarenlang voor dezelfde klant, waardoor een hechte vertrouwensrelatie ontstaat. Bij ziekte of tijdelijke afwezigheid door vakantie krijg je van ons altijd een voorstel voor vervanging.

Elke poetshulp of kuisvrouw binnen ons team van de provincie Antwerpen krijgt de nodige ondersteuning van één van onze elf regioverantwoordelijken. Deze verantwoordelijken zijn meteen ook het rechtstreekse aanspreekpunt voor jou als klant. Daarnaast voorzien we voor onze medewerkers de nodige opleidingen zodat ze perfect weten hoe jouw huis best gepoetst wordt. 

De perfecte ‘kuisvrouw’ in de volledige provincie Antwerpen

Perfectie @ Home richt zich op de volledige provincie Antwerpen. De afgelopen jaren bouwden wij een sterk netwerk uit van 7 kantoren en 11 regioverantwoordelijken. Op die manier kunnen we jou optimaal van dienst zijn, zowel in de stad Antwerpen, de stadsrand als in de volledige Antwerpse Kempen.

Aanvullende strijkdienst

Niet alleen voor een kuisvrouw of poetshulp in de provincie Antwerpen ben je bij ons aan het juiste adres. Aanvullend kan je ook onze flexibele strijkdienst gebruiken, eveneens fiscaal voordelig te betalen met dienstencheques. Je kan je wasgoed in elk van onze zeven locaties brengen en halen.
Poetshulp met dienstencheques

Betrouwbare en vaste poetshulp gezocht

Zoek je een professionele, betrouwbare en ervaren huishoudhulp? Jouw zoektocht eindigt hier. Wij leveren topkwaliteit en perfectie! Onze huishoudhulpen ondergaan een strenge selectie en uitgebreide training, en hun werk wordt voortdurend gecontroleerd. Zo verzekeren wij dat jouw woning altijd brandschoon is, precies zoals jij het wil.