Zoek je in Antwerpen naar een poets- of huishoudhulp met dienstencheques? Contacteer dan Perfectie @ Home voor een gratis aanvraag. Met 7 kantoren en 11 regioverantwoordelijken in de provincie Antwerpen vind je bij ons altijd een huishoud- of poetshulp met dienstencheques. Wij reageren binnen de 48 uur op elke aanvraag met een gepast voorstel. Bovendien betaal je bij ons géén extra administratiekosten per geleverde prestatie. Hiermee behoren we binnen de wereld van de dienstencheques in de provincie Antwerpen tot de absolute uitzonderingen.

Op elke vraag naar een poets- of huishoudhulp met dienstencheques in de provincie Antwerpen reageren wij met een gepast voorstel. Binnen de 48 uur mag je een reactie verwachten.

Uitstekende poets- en huishoudhulpen

Binnen ons team van medewerkers beschikken wij over uiterst gemotiveerde en betrouwbare werkkrachten. Elk poets- en huishoudhulp krijgt de vereiste opleidingen en wordt ondersteund door één van onze 11 lokaal aanwezige regioverantwoordelijken. Zij vormen meteen ook jouw rechtstreekse aanspreekpunt.

Wij streven altijd naar een samenwerking op lange termijn. De meeste van onze huishoud- en poetshulpen werken al vele jaren voor hun vaste klanten, waardoor er een sterke vertrouwensrelatie ontstaat. Deze aanpak leidt tot een uitstekende algemene tevredenheidscore van 96%. Bij eventuele ziekte of vakantie garanderen wij steeds de mogelijkheid van vervanging.

Dienstencheques in Antwerpen, zowel stad als regio

Wij zijn met onze poets- en huishoudhulp op basis van dienstencheques actief in de volledige provincie Antwerpen, zowel in de stad, de stadsrand als de Antwerpse Kempen. Onze kantoren liggen dan ook strategisch verspreid in de provincie.

Strijkatelier én poetsdienst in één

Je vindt bij ons niet alleen een geschikte huishoud- en poetshulp. Onze dienstverlening omvat ook een strijkdienst die je eenvoudig en voordelig kan betalen met dienstencheques. Al onze vestigingen in de provincie Antwerpen functioneren ook als strijkatelier waar je jouw wasgoed flexibel kan binnenbrengen en ophalen.
Poetshulp met dienstencheques

Betrouwbare en vaste poetshulp gezocht

Zoek je een professionele, betrouwbare en ervaren huishoudhulp? Jouw zoektocht eindigt hier. Wij leveren topkwaliteit en perfectie! Onze huishoudhulpen ondergaan een strenge selectie en uitgebreide training, en hun werk wordt voortdurend gecontroleerd. Zo verzekeren wij dat jouw woning altijd brandschoon is, precies zoals jij het wil.