Ik zoek huishoudhulp

Onze poetshulpen staan klaar om jouw huis te laten stralen tegen de tijd dat je weer thuis bent.

Ik zoek strijkhulp

Strijkhulp bij jouw thuis of liever via één van onze strijkateliers? Dan kan bij ons. Ontdek er hier alles over.

Werken als huishoudhulp

Elke dag weer opnieuw voldoening halen uit je job en anderen ondersteunen? Als poetshulp  is dit dagelijkse kost! 

Werken als strijkhulp

Ga samen met onze 900 collega's aan de slag om de woningen van onze klanten te laten schitteren.

Hoe werken dienstencheques?

Als particulier kan je dienstencheques aankopen. Dienstencheques zijn fiscaal aftrekbaar. Leer er hier alles over.

Kostprijs dienstencheques

Afhankelijk van jouw regio betaal je een vast bedrag per dienstencheque. Kom er hier alles over te weten.

Meest gestelde vragen

Lees onze meest gestelde vragen en antwoorden. Heb je toch nog een vraag, dan kan je altijd contact opnemen.

Schoonmaken van je huis met dienstencheques

Onze top poetshulpen staan te trappelen om jouw huis te laten stralen als nooit tevoren! Of je nu wekelijkse hulp nodig hebt, wij zorgen ervoor dat je huis er altijd piekfijn uitziet. Stel je eens voor: thuiskomen in een kraaknet huis zonder zelf een vinger uit te hoeven steken. Klinkt goed, toch? Ontdek hoe makkelijk het is om een huishoudhulp in te schakelen.

Strijken met dienstencheques

Heb je een berg strijkwerk die steeds groter lijkt te worden? Onze huishoudhulpen zijn echte strijkhelden. Geen berg is te hoog, geen kreuk te hardnekkig. Van hemden tot lakens, alles komt brandschoon en kreukvrij uit hun handen. Gun jezelf die onbetaalbare luxe van gladgestreken wasgoed zonder stress. Vraag vandaag nog je gratis aanvraag aan en laat ons het zware werk doen!

Werken als huishoudhulp

Op zoek naar een job waar je elke dag opnieuw voldoening uit haalt? Word poetshulp en maak deel uit van ons enthousiaste team! Help anderen door hun huis schoon en fris te houden en geniet van de dankbaarheid en tevredenheid van onze klanten. Bij ons wordt hard werken gewaardeerd en goed beloond!

Werken als strijkhulp

Sluit je aan bij onze 900 collega's en maak een verschil als strijkhulp! Zorg ervoor dat de kleding van onze klanten er altijd tiptop uitziet, werk flexibel en dichtbij huis. Geniet van een leuk team, maaltijdcheques en een eerlijke kilometervergoeding. Haal dagelijks voldoening uit je werk door anderen te ondersteunen. Klinkt dit als jouw ideale baan? Solliciteer nu bij Perfectie @ Home!

Hoe werken dienstencheques?

Dienstencheques zijn de handige manier om huishoudelijke hulp te betalen. Ze zijn niet alleen makkelijk in gebruik, maar ook fiscaal aftrekbaar. Ontdek hoe je dienstencheques kunt aanschaffen en gebruiken, en maak je leven een stuk eenvoudiger!

Kostprijst dienstencheques?

Wat kost een dienstencheque precies? Het hangt af van jouw regio, maar één ding is zeker: het is een voordelige manier om professionele hulp in huis te halen. Wij leggen je uit hoe het werkt en wat de kosten zijn, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Meest gestelde vragen

Heb je vragen over onze diensten? Kijk dan eens bij onze meest gestelde vragen. Hier vind je antwoorden op alles wat je wilt weten. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Via dienstencheques een vaste en betrouwbare huishoudhulp.

Je thuis piekfijn in orde, zonder zorgen en keer op keer.

Kantoren

Hoofdkantoor

Kapelstraat 25
2540 Hove

Registreer je op de nieuwsbrief

© Copyright 2024 Perfectie at home – design by Avalanche