Poetshulp met dienstencheques

Op zoek naar een betrouwbare poetshulp of iemand die u kan helpen met huishoudelijke taken?

Doe dan nu uw aanvraag bij Perfectie At Home want wij vinden steeds een geschikte poetshulp met dienstencheques voor u.

poetshulp dienstencheques

Poetshulp met dienstencheques van Perfectie At Home?

Elke particulier kan voor de privéwoning een beroep doen op een huishoudhulp met dienstencheques.  Deze poetshulp kan tegen een zeer voordelig tarief huishoudelijke taken uitvoeren of strijken.

Wij zorgen ervoor dat een betrouwbare en gedreven poetsvrouw bij u thuis komt poetsen. Onze poetshulpen staan ervoor gekend om steeds professioneel, discreet en met een glimlach te werken.

VRAAG HIER UW GRATIS CONSULTATIE

Wij staan ter uwer beschikking om de best passende poetshulp voor u te vinden.

GRATIS CONSULTATIE

Welke taken kan u laten uitvoeren door een poetshulp met dienstencheques?

Dienstencheques mogen enkel gebruikt worden om activiteiten te betalen in het kader van de privé-behoeften van de gebruiker. Het moet steeds gaan om hulp in het huishouden.

Dit behelst huishoudelijke taken zoals:

  • Schoonmaken van uw huis met inbegrip van de ramen: U kan onze poetshulpen taken laten uitvoeren zoals stofzuigen, dweilen, stof afnemen en ramen schoonmaken.
  • Was en strijkwerk: Het wassen en het strijken van de kledij van u en uw gezin.
  • 
Bereiden van maaltijden: Eenvoudig avondeten kant en klaar in de koelkast zetten voor als je zelf later thuiskomt. De tafel dekken en afruimen.
  • 
Boodschappen doen: Het betreft hier enkel kleine boodschappen om te voorzien in de dagelijkse behoeften van de gebruiker. Dit kunnen activiteiten zijn zoals naar de bakker, de post of apotheker gaan.

Neem hier contact op bij uw dichtsbijzijnde kantoor of uw regioverantwoordelijke.

poetshulp dienstencheques
poetshulp dienstencheques

Hoe garanderen we een goede samenwerking met uw poetshulp?

Om een zekere standaard en een vertrouwensrelatie te verzekeren wordt elke poetsvrouw volledig gescreend op professionaliteit en motivatie. Bovendien hebben we steeds aandacht voor elke gezinssituatie en doen wij het nodige om voor elk huishouden een meest geschikte poetsvrouw te zoeken.
Dat wij streven naar perfectie is niet enkel een motto. Daarom zorgen we ervoor dat al onze poetsvrouwen regelmatig bijgeschoold en opgevolgd worden.

CONTACTEER VRIJBLIJVEND UW REGIOVERANTWOORDELIJKEN